Met trots kondigen we onze nieuwe Sponsor aan TCD PERFORMANCE!

Diensten:

mobiele garage

De gezondheid van uw voertuig is onze zorg!

Uiteraard zijn wij nog steeds actief in het onderhouden en herstellen van jou voertuig, wij komen hiervoor tot bij jou voor het onderhoud én herstellingen van jou voertuig. Neem dus gerust vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte/afspraak.

 

wassen 

De wagen wordt bij ons gewassen met de meest professionele producten, dit om een perfecte basis te garanderen om mogelijks de wagen te kunnen detailing of indien nodig te polieren. De wagens worden bij ons dan ook uitsluitend met de hand gewassen en afgespoten doormiddel van een hogedruk reiniger.

 

polieren / detailen

Het is ook mogelijk om de wagen door ons te laten "detailing ", dit met enkel de beste producten die nu op de markt te vinden zijn. Indien nodig of aangevraagd kan de wagen na het wassen behandeld worden met een "claybar". Zodat (indien nodig) alle mogelijke vervuilingen die op de lak aanwezig zijn verwijderd kunnen worden.

De claybar wordt ook eerst bekeken of dit nodig is, als dit niet het geval is kunnen wij overgaan tot het polieren van jou voertuig met de aller beste producten van vandaag.

 

2K coating

De ultieme glans gegarandeerd!

Het is bij ons ook mogelijk om een 2K coating te verkrijgen voor uw wagen, dit garandeert een bescherming van uw lak tegen vuil en uv stralen. Én u bekomt door deze behandeling ook een extreme glans.

 

HorsePower Car Events --> Deelnemers

Deelnemers krijgen bij ons 10% op alle werken dat we uitvoeren, dit voor onderhoud, wassen, detailing
, banden, verlaging etc

band herstel blijft bij ons gratis (enkel voor een prop , als hij langs binnen gemaakt moet worden gaat er een kleine vergoeding gevraagd worden omdat de banden gedemonteerd moeten worden) ook diagnose is bij ons gratis ;)

TCD Performance --> Xavier