B2C-event

B2C (business-to-consumer) evenementen zijn gericht op het bereiken van uw consumenten.

Dit klinkt als een interessant aanbod voor bedrijven die hun producten of diensten willen promoten tijdens een B2C-event! Het organiseren van georganiseerde rondritten kan een waardevolle toevoeging zijn om de betrokkenheid van klanten te vergroten en een gedenkwaardige ervaring te bieden.

Hier zijn enkele suggesties om dit aanbod te versterken en potentiële klanten aan te trekken:

  1. Marketingmateriaal: Ontwikkel aantrekkelijk marketingmateriaal om de verschillende pakketten te promoten, inclusief brochures, flyers en online advertenties

  2. Interactieve demonstraties: Tijdens het B2C-event kunt u interactieve demonstraties organiseren om potentiële klanten een voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten tijdens een georganiseerde rondrit.

  3. Samenwerkingen: Overweeg samenwerkingen met andere bedrijven of merken die aanvullende producten of diensten aanbieden. Dit kan de aantrekkingskracht van uw aanbod vergroten en een bredere doelgroep aanspreken.

  4. Social media en online aanwezigheid: Gebruik sociale media en andere online kanalen om uw aanbod te promoten en potentiële klanten aan te trekken. Dit kan onder meer het delen van foto's en video's van eerdere rondritten omvatten, evenals het delen van klantgetuigenissen en feedback.

Door deze strategieën te implementeren, kunt u uw bedrijf effectief promoten tijdens B2C-evenementen en potentiële klanten aantrekken voor uw georganiseerde rondritten.

Wij bieden verschillende pakketen aan:

Basic:
1. Rit uittekenen
2. Testrijden
3. Aanpassen
4. GPX & KML file afleveren
5. Uitleg hoe GPX of KML op gsm plaatsen

Extra:
De dag zelf met 2 personen aanwezig, wij regelen ontvangst en aanmeldingen. Zo wordt je ontlast van deze taak en ben je vrij om bij uw klanten te zijn.

Basic +:
1. Rit uittekenen
2. Testrijden
3. Aanpassen
4. Opnieuw testrijden
5. Aanpassen waar nog nodig is
6. GPX & KML file afleveren
7. Uitleg hoe GPX of KML op gsm plaatsen

Superior:
1. Rit uittekenen
2. Testrijden
3. Aanpassen
4. Opnieuw testrijden
5. Aanpassen waar nog nodig is
6. GPX & KML file afleveren
7. De dag zelf met 2 personen aanwezig, wij regelen ontvangst en aanmeldingen. Zo wordt je ontlast van deze taak en ben je vrij om bij uw klanten te zijn.
8. Uitleg hoe GPX of KML op gsm plaatsen

Als u geïnteresseerd bent in het bespreken van uw volgende evenement en hoe wij u kunnen helpen met onze georganiseerde rondritten, neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via bericht. 
We kijken ernaar uit om van u te horen en samen te werken aan een succesvol evenement!

extra op aanvraag: